Verzending en retourneren

Retourneren:

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Voor het retourneren ontvangt u een retourlabel per mail om het pakket kosteloos aan te kunnen leveren. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@airbagbank.eu of binnen onze openingstijden te bellen naar +31 (0)485331199.

Mocht het product beschadigd of niet meer in de originele staat zijn, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen door een e-mail te sturen naar info@airbagbank.eu of binnen onze openingstijden te bellen naar +31 (0)485331199

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Levertijd & Verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00 worden gedaan, worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen na 16.00 uur worden de eerst volgende werkdag verstuurd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Soms zijn producten niet voorradig, eventueel kunnen we met een aantal werkdagen toch het gewenste product leveren. Neem daarvoor contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@airbagbank.eu of binnen onze openingstijden te bellen naar +31 (0)485331199.

De verzendkosten bedragen:

€ 7,50 exclusief 21% BTW voor brievenbus pakketten
€ 12,50 exclusief 21% BTW voor standaard pakketten

Levering verloopt via DHL of PostNL. Deze keuze is te maken bij het afrekenen in onze webshop. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het exacte tijdstip van aflevering niet garanderen. Een per mail toegestuurde Track&Trace code, welke u ontvangt na bestelling, zal u op de hoogte houden van het exacte verloop van de levering.