Gordel vervangen

Een beschadigde autogordel zorgt voor APK afkeur. Natuurlijk zonde om dan het complete mechanisme te vervangen. De Airbagbank biedt de juiste oplossing door het mechanisme te voorzien van nieuwe onbeschadigde gordels in diverse kleuren.

Jouw gordelband laten vervangen?

Op afspraak direct geholpen!

Offerte aanvragen
  • Op afspraak direct geholpen
  • Europees gecertificeerd materiaal
  • Gecertificeerde Stikmachine
  • Met in- en uitbouwmogelijkheden
Offerte aanvragen

De reden dat bij APK-keuring streng wordt gecontroleerd op beschadigingen van de gordel is omdat uit tests gebleken is dat deze bij een beschadiging van één a twee millimeter al een sterkte afname heeft van 30 procent. Bij een aanrijding zou daarom sprake kunnen zijn van een scheurende gordelband dat tot ernstige gevolgen kan leiden.

Om de gordelband te kunnen vernieuwen hebben we de gordelspanner uitgebouwd van de auto nodig. Het is mogelijk om deze zelf gedemonteerd aan te leveren, of wij zouden tegen een meerprijs het in- en uitbouwen van de gordelspanner kunnen verzorgen. Bij het maken van een afspraak is het mogelijk om bij beide opties te wachten op de reparatie. Vraag een offerte aan en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Bekijk onze kleurgordels

Brother stiksteek trensmachine

De Airbagbank beschikt over een Brother Stiksteek trensmachine, die speciaal uitgevoerd en geprogrammeerd is voor het stikken van autogordels. Daarbij wordt er uitsluitend gebruik gemaakt van Europees gecertificeerde gordelbanden.