Over ons

Airbagbank.eu is 15 jaar geleden begonnen als recyclebedrijf voor airbagonderdelen en heeft zich snel ontwikkeld tot een expert in het leveren van onderdelen en het bieden van specifieke technische ondersteuning. De snelste oplossing en realisatie van kostenbesparingen staan voor ons centraal.

Advies van een specialist?

Wij helpen je graag verder!

Contact opnemen

Airbagbank.eu heeft duurzaamheid altijd als uitgangspunt gehad. Door het inzetten van revisie en het inzetten van gebruikte onderdelen wordt het onnodig gebruik van nieuwe onderdelen gereduceerd. Of het nu leveren is van gebruikte airbags, het vervangen van versleten gordels, of het oplossen van een airbagstoring, de Airbagbank levert het totaalpakket. Waar nieuwe onderdelen vaak (te) duur zijn, maakt de Airbagbank door gebruik te maken van deze methodes het mogelijk een alternatief te bieden en om op die manier een personenauto toch betaalbaar terug te laten keren op de weg.

Vanuit onze vestigingsplaats Cuijk werken we met een betrokken en enthousiast team dagelijks aan de innovatie van het airbagsysteem. De ontwikkeling van ADAS-systemen is daarvan een mooi voorbeeld, deze systemen staan in verband met het airbagsysteem en kunnen een aanrijding voorkómen. Dit als opmaat naar de autonome auto. De sensoren en camera’s die gebruikt worden door deze systemen kunnen evenals het airbagsysteem spontane storingen vertonen. Als specialist op het gebied van veiligheid zien wij het als ons vakgebied om ons ook hierin te specialiseren.

Ons team

Door het blijven innoveren met de focus op gebruikte onderdelen en revisiemogelijkheden is Airbagbank.eu inmiddels uitgegroeid tot een betrouwbaar adres voor al uw airbag-oplossingen met klanten uit heel Europa.

Martijn Gerrits

Aanspreekpunt

Martijn is het algemene aanspreekpunt van Airbagbank.eu. Hij verzorgt de commerciële activiteiten en kan u prima helpen bij de zoektocht naar de juiste onderdelen.

Camille de Jonge

Administratie

Camille zorgt voor een uiterst accurate administratie bij Airbagbank.eu, daarnaast geeft ze behulpzame telefonische ondersteuning. Zij kan u met name verder helpen als het gaat om uw boekhoudkundige vragen.

Niels Ermers

Techniek

Niels verricht binnen Airbagbank.eu technische werkzaamheden op allerlei gebieden, maar daarbij is hij ook inzetbaar voor commerciële activiteiten.

Erwin van Dooren

Storingen

Erwin is bij Airbagbank.eu de specialist op het gebied van airbagstoringen. Zijn uitdaging is om voor ieder airbagprobleem dat u ons voorlegt een oplossing te vinden.

Jeroen Meeuwssen

Airbagmodules

Jeroen is bij Airbagbank.eu de specialist op het gebied van airbagmodules en weet antwoord op (vrijwel) al uw airbag elektronica vraagstukken.